Rekordcup i Hindås


Ulf Magnusson 2022-06-12

Tack för god match! Bara glada miner, hur det nu än gick med målskörden.
Bild:Ulf Magnusson
Tack för god match! Bara glada miner, hur det nu än gick med målskörden.

HÄRRYDA | För elfte gången arrangerade IFK Hindås i helgen sin Hindås Cup. Under de två pandemiåren blev turneringen inte av och det märktes på det intresse som fanns inför årets event. Klubben kunde räkna in 105 deltagande lag under de två speldagarna på Fagervallen.

En stor mängd funktionärer hjälptes åt för att få arrangemanget att fungera. Närmare ettusen spelare och dessutom en stor mängd ledare och föräldrar samsades på arenan och enligt Cecilia Forsheim från IFK Hindås gick allt perfekt och enligt planerna.
– Fast det har varit ett otroligt arbete att pussla ihop det så att spelarna, domarna och andra funktionärer går till rätt plan vid rätt tillfälle. Det har varit ett tajt program så allt måste fungera perfekt.

Över etthundra lag från västra Sverige alltså, i åldrarna åtta till tolv år. Som domare har IFK Hindås juniorspelare arbetat under de elva timmar om dagen spelet pågått.
– Fast vi känner att vi har maxat den här turneringen nu, Fagervallen klarar inte av mer spel under en enda helg. Och det är stort nog att sköta som det är.

Läs mer i helgens tidning >>>

Följ oss på sociala medier:
Facebook - https://www.facebook.com/lokalpressen
Instagram - https://www.instagram.com/lokalpressen
Twitter - https://twitter.com/lokalpressen_eu

Till alla Lokalpressens läsare, njut av semestern, smörj er ordentligt och glöm inte följa Lokalpressen på hemsidan, Facebook, Instagram och Twitter. Den enda tidningen med DINA lokala nyheter helt gratis i brevlådan, på webben, i telefonen, i appen och sociala medier hela sommaren.



Tipsa en vän     Skriv ut



John Scotts partille

Improve

Vi använder cookies. Om du fortsätter använda vår webbplats innebär det att du godkänner detta.