Lyckad start för Världens barn


Jonas Bengtsson 2023-10-09

Hoppborg, fikaförsäljning, konsert, teater och auktion var med bland aktiviteterna vid insamlingen till Världens barn, utanför Pingstkyrkan i Mölnlycke.
Bild:Jonas Bengtsson
Hoppborg, fikaförsäljning, konsert, teater och auktion var med bland aktiviteterna vid insamlingen till Världens barn, utanför Pingstkyrkan i Mölnlycke.

HÄRRYDA | Startskottet för Världens barns insamlingskampanj gick förra helgen. I Härryda kommun sker nu flera konserter och events – varav det första ägde rum utanför Pingstkyrkan.

– Vi gör det här för att vi vill att världen ska må bra, säger Leif-Ove Bohlin.


 

Det var fullt med besökare och aktiviteter lördagen den 30 september när den lokala insamlingen till Världens barn startade. För mellan klockan 10-14.30 vid Pingstkyrkan i Mölnlycke fanns en hoppborg uppställd, det grillades korv, såldes fika, skramlades med bössor, auktionerades ut konst och de många besökarna bjöds även på underhållning från eleverna på Wendelsbergs folkhögskola samt musikduon Daniel och Maria.

– I församlingsvåningen hade vi dessutom konst och hantverksutställning. Bland annat med verk av Ulrika Wickstrand, och fyra andra lokala konstnärer. De ställde ut och gav samtidigt bort varsitt verk till vår auktion, där vi också hade lite annat med, berättar Leif-Ove Bohlin som är insamlingsansvarig i Härryda kommun tillsammans med Peter Bratthammar, Lina Eiserman Ålund och Kerstin Sörstedt.

Totalt fick man in cirka 13 000 kronor under dagen.

Läs mer i tidningen >>>

Följ oss på sociala medier:
Facebook - https://www.facebook.com/lokalpressen
Instagram - https://www.instagram.com/lokalpressen
Twitter - https://twitter.com/lokalpressen_se

Din enda lokaltidning som är helt GRATIS - På webben, i brevlådan och sociala medier.


Tipsa en vän Skriv utAnnons


Lokalpressen loves

Vi använder cookies. Om du fortsätter använda vår webbplats innebär det att du godkänner detta.