En fullspäckad kulturhöst i Härryda


Hanna Uhlin 2023-08-14

Marianne Mörck spelar i Britt-Marie var här. I oktober spelas den populära föreställningen på Mölnlycke kulturhus.
Bild:John Gripenholm
Marianne Mörck spelar i Britt-Marie var här. I oktober spelas den populära föreställningen på Mölnlycke kulturhus.

HÄRRYDA | Utomhusbio, workshops och konserter... Efter sommaren drar programverksamheten på kulturhus och bibliotek igång med full kraft. Kommunens kultursamordnare tipsar om några av sina favoritpunkter i höstens fullmatade program.

 

Under hösten bjuds kommuninvånarna i Härryda in till utställningar, föreställningar, konserter, föreläsningar och möten av olika slag. En del arrangemang är gratis medan andra kräver biljett. Kommunens kultursamordnare har järnkoll på kulturaktiviteterna och delar med sig av några av sina bästa hösttips i Mölnlycke och Landvetter. Först ut att tipsa är Landvetters kultursamordnare Anna Bramsved och Saša Dencic.

– Hösten i Landvetter inleder vi med konserten med Sarah Riedel och hennes pianist. Sedan följer ett rikt programutbud som vi hoppas att både stora och små ska känna sig lockade av. Det blir både välkända författare och artister och föreställningar för hela familjen, men också mer lokala akter. Vår utomhusutställning på Guldsmedsplatsen i höst är till exempel ett samarbete med Mölnlycke Fotoklubb som firar sitt 50-årsjubileum. Ungdomsverksamheten i huset drar i gång samtidigt som skolorna startar. Det blir Musiken hus, Häng i ateljén och olika delaktighetsprojekt. Sedan avslutar vi terminen med en eldshow i vintermörkret utanför bibliotek i Rävlanda, säger de i ett pressmeddelande.

Läs mer i tidningen >>>

Följ oss på sociala medier:
Facebook - https://www.facebook.com/lokalpressen
Instagram - https://www.instagram.com/lokalpressen
Twitter - https://twitter.com/lokalpressen_se

Din enda lokaltidning som är helt GRATIS - På webben, i brevlådan och sociala medier.Tipsa en vn Skriv utAnnons


Vi använder cookies. Om du fortsätter använda vår webbplats innebär det att du godkänner detta.