Välmeriterad Tolleredsmittfältare


Jonas Bengtsson 2021-09-10

Jessica Julin är tränare för Alingsås IF:s herrlag i division 3 och den tid som blir över lägger hon på spel i division 2 med Tollereds IF.
Bild:Jonas Bengtsson
Jessica Julin är tränare för Alingsås IF:s herrlag i division 3 och den tid som blir över lägger hon på spel i division 2 med Tollereds IF.

LERUM | Jessica Julin har Champions League-guld med Umeå IK och EM-brons med Finland på sin långa meritlista. Den här säsongen spelar hon med Tollereds IF i divison 2 och tycker det är lika roligt som alltid att lira. "När man inte spelar så är det som att man saknar nickduellerna och tacklingarna", säger hon.


Solen sken och sensommarvärmen hängde fortfarande kvar när Göteborgs FF tog emot Tollereds IF i lördags på Majvallen. Spelet på konstgräsplanen vid Slottsskogen värmde även det då det blev en målglad tillställning inför ett 60-tal åskådare, och en hund, som var glada över att få se live-sport igen.

Gladast var hemmafansen då GFF vände och vann med 3 – 2 (2 – 1 i paus) efter att Tollered gjort matchens första mål på snyggt vis då Nicole Fallqvist vänt bort sin försvarare efter att ha tagit ner ett inlägg.

– Jag tycker att vi ger bort matchen litegrann, det känns som att de inte har målchanser utan att de bara gör mål liksom, säger Tolleredsmittfältaren Jessica Julin till Lokalpressen efter matchen.

Den tidigare landslagsspelaren var stabil i spelet, orubblig i duellerna, manade på sina medspelare och gjorde gästernas andra mål på straff. ”Det kändes väl okej”, säger hon om sin egen insats.

Läs hela artikeln i dagens tidning:
https://e-tidning.lokalpressen.eu/2535/lerum/446651/2021-09-10/22881563/man-kan-inte-ga-in-pa-ica-maxi-och-tackla-nagon-dar

Skriv ut

Vi använder cookies. Om du fortsätter använda vår webbplats innebär det att du godkänner detta.