Mellegård gör comeback


Denny Bågenholm 2023-03-12

Olivia Mellegård gör comeback idag i cupfinalen mot H65 Höör
Bild:Idrottsfoto
Olivia Mellegård gör comeback idag i cupfinalen mot H65 Höör

SPORT | idag är det äntligen dags för Olivia Mellegård att göra comeback på handbollsplanen i samband med Sävehofs cupfinal mot Höör. – Jag kan bekräfta att Olivia är med på matchen, säger Jesper Östlund.

 

Det vår i slutet på förra säsongen som Olivia drog korsbandet för andra gången när det precis var klart att hon skrivit på för Sävehof säsongen 2200/23 sedan dess har det varit en kamp mot klockan för att hinna göra comeback till slutspelet. Nu kan klubben bektäfta att hon är tillbaka redan till cupfinalen mot Höör idag klockan 14.00 i Partille Arena.

– Olivia har varit med och tränat en tid men med en så allvarlig skada vill man inte chansan utan hon ska vara 100 procent klar för att få spåela och där är vi nu. Sen hur mycket speltid det blir är svårt att säga hon har ju inte gjort någon match på över ett år, säger en glad Jesper Östlund.

– Det känns fantastiskt att vara tillbaka och få vara med i matchsammanhang igen. Har varit många månader bakom bänken och känns lite overkligt att jag äntligen får  vara med och försöka bidra till laget med det jag kan just nu, säger Olivia Mellegård.

Tankar inför finalen?
– Med tanke på den fantastiska insats som laget gjorde förra matchen så blir det viktigt att hålla fokus på rätt saker imorgon. Det är en final och vi vill gärna vinna den och spela inför vår egna publik, säger hon.

Även Laura jensen har varit skadad under våren men är inte riktigt klar för comeback, planen är att hon är tillbaka lagom till slutspelet som startar inom kort.

Följ oss på sociala medier:
Facebook - https://www.facebook.com/lokalpressen
Instagram - https://www.instagram.com/lokalpressen
Twitter - https://twitter.com/lokalpressen_se

Din enda lokaltidning som är helt GRATIS - På webben, i brevlådan och sociala medier.


Tipsa en vn Skriv ut



Annons


Vi använder cookies. Om du fortsätter använda vår webbplats innebär det att du godkänner detta.