Goda möjligheter att avancera efter toppenhelg i Ljungby


Jonas Bengtsson 2022-05-24

Lerum friidrotts två lag gjorde bra ifrån sig på seriematchen i Ljungby förra helgen och har nu chansen att avancera till division 1.
Lerum friidrotts två lag gjorde bra ifrån sig på seriematchen i Ljungby förra helgen och har nu chansen att avancera till division 1.

SPORT | I helgen anordnades den första av två seriematcher i friidrottens division 2 västra. Lerum friidrott hade med både ett dam- och herrlag då det blev succé i Ljungby med en förstaplats och en andraplats. Därmed ligger Lerum friidrott bra till för att kunna avancera till division 1 nästa säsong.

Som brukligt under en lagtävling fick deltagarna både köra sina favoritgrenar men även hjälpa till där det behövdes – och på damsidan var det Lerum friidrott som var bäst av alla under Smålandshelgen då man samlade ihop 37 poäng totalt. Tvåa blev Trollhättan FIK på 31 poäng. Lerums herrlag fick ihop 33 poäng vilket räckte till en andraplats bakom IFK Halmstad på 37 poäng. Totalt deltog fem lag.
– Mycket bra stämning och ett par fina resultat. Endast några få gjorde sina bästa-grenar, vilket är en kul grej med seriematchen, säger lagledaren Anders Pihl till Lerum friidrotts hemsida.

Läs mer i tidningen >>>

Följ oss på sociala medier:
Facebook - https://www.facebook.com/lokalpressen
Instagram - https://www.instagram.com/lokalpressen
Twitter - https://twitter.com/lokalpressen_eu



Tipsa en vn Skriv ut



Annons


Vi använder cookies. Om du fortsätter använda vår webbplats innebär det att du godkänner detta.