Eget slarv fällde IK Sävehof


Denny Bågenholm 2022-05-17

Stopp och inte längre än hit säger Ellen Voutilainen med sina fyra mål.
Bild:Tommy Holl
Stopp och inte längre än hit säger Ellen Voutilainen med sina fyra mål.

SPORT | Sävehof inledde SM-finalen optimistiskt och vid ett nytt SM-guld blir klubben unik med flest SM-guld (15) genom tiderna. Sedan kom misstagen som skapade en onödig förlust och underläge i finalserien.

Ingen har trott något annat än att årets final skulle spelas mellan Sävehof och Skuru, säsongen har närmast varit en transportsträcka för lagen som dessutom vunnit varsin bortamatch mot varandra under serielunken.

Detta verkar fortsätta även i finalspelet (förhoppningsvis) då Skuru skaffar sig en ledning i halvtid med 11-13 som de aldrig släppte. Slutresultatet skrivs till 27-29 och 1-0 till Skuru i bäst av fem. Tyvärr är det inte briljant spel av Skuru som är anledningen till förlusten utan slarv och tekniska fel av hemmalaget. Jamina Roberts och Rasmus Overby har tippat serien där det blir en femte och direkt avgörande match i Partille Arena den 30:e maj. Men om laget inte snabbt hittar fokus kan detta sluta både snabbt och otrevligt. Förlorar man även på fredag så kommer det bli tufft att vända serien.

Följ oss på sociala medier:
Facebook - https://www.facebook.com/lokalpressen
Instagram - https://www.instagram.com/lokalpressen
Twitter - https://twitter.com/lokalpressen_euTipsa en vän     Skriv utJohn Scotts partille

Improve

Vi använder cookies. Om du fortsätter använda vår webbplats innebär det att du godkänner detta.