P3 Guld intar arenan


Denny Bågenholm 2023-01-24

Utsmyckningen av Partille centrum inför fredagens P3 guld skojar till det i rondellen vid Rusta.
Bild:Jonas Bengtsson
Utsmyckningen av Partille centrum inför fredagens P3 guld skojar till det i rondellen vid Rusta.

PARTILLE | Efter två års uppehåll återvänder P3 Guld till Partille Arena. Fredagen den 27 januari är det åter dags att prisa den bästa svenska musiken från det senaste året. P3-profilen Tina Mehrafzoon leder galan och Zara Larsson, Viagra Boys, Deportees och Cleo är några av de liveakter som äntrar arenans stora scen.

 

I två år har pandemin satt stopp, men nästa helg är det återigen dags för musikfest och prisutdelningar i Partille Arena. Nu laddar P3-gänget för en spektakulär gala med prisutdelningar och liveframträdanden för att blicka framåt och summera musikåret 2022.

Musikexperten och P3-profilen Tina Mehrafzoon leder galan och ser fram emot att axla programledarrollen för sjätte gången.
– Det känns väldigt roligt att få hylla den bästa svenska musiken tillsammans med publiken. Den här galan är inget utan musikfansen. Nu är det helt upp till dem att avgöra vilka av alla dessa fantastiska nominerade som ska prisas, säger Tina Mehrafzoon.

I vanlig ordning har fansen kunnat rösta på sina favoriter, men i år ser priskategorierna något annorlunda ut. De tidigare nio priskategorierna har omvandlats till sex, varav två är helt nya: ”P3 Ikon” och ”Årets album”. I år slås även ”Årets artist” och ”Årets grupp” ihop till en kategori. Övriga priskategorier (”Årets låt”, ”Guldmicken” och ”Framtidens artist”) förblir dock oförändrade.

Läs mer i tidningen >>>

Följ oss på sociala medier:
Facebook - https://www.facebook.com/lokalpressen
Instagram - https://www.instagram.com/lokalpressen
Twitter - https://twitter.com/lokalpressen_se

Din enda lokaltidning som är helt GRATIS - På webben, i brevlådan och sociala medier.


Tipsa en vn Skriv utAnnons


Vi använder cookies. Om du fortsätter använda vår webbplats innebär det att du godkänner detta.