Handikapplatsen som aldrig försvann


Denny Bågenholm 2022-07-18

Allum har samma antal handikapplatser som tidigare, säger cetrumchefen Albert Aguilar.
Bild:Allum
Allum har samma antal handikapplatser som tidigare, säger cetrumchefen Albert Aguilar.

PARTILLE | Utanför Allums norra entré har det ställts upp en liten uteservering på parkeringen närmast entrén. Har Allum tagit bort en handikapplats för att låta kunderna sitta i solen och fika istället? Nej, det är inte fallet.

– Vi tänkte att under sommaren så vore det trevligt med en uteservering på Allum och eftersom Cederleüfs & Svenheimer har serveringen på insidan passade platsen bra, och det är mycket kunder som går via den entrén. Så vad vi gjorde var att flytta en handikapplats ett steg nedåt och gjorde den översta platsen till en uteservering, säger centrumchefen Alber Aguilar.

Så Allum har inte tagit bort någon handikapplats?
– Nej, vi flyttade den ett steg, men det tog tre dagar innan den nya skylten kom på plats och vi fick bort markeringen på marken. Men det finns lika många handikapplatser som tidigare och dessutom en trevlig uteservering. Det var synd att vi inte hann få upp skylten och bort asfaltsmarkeringen innan vi gjorde uteserveringen, men den blev lite försenad nu i semestertid. Vi beklagar förseningen och missnöjet det skapade, avslutar Albert.

Följ oss på sociala medier:
Facebook - https://www.facebook.com/lokalpressen
Instagram - https://www.instagram.com/lokalpressen
Twitter - https://twitter.com/lokalpressen_eu

Till alla Lokalpressens läsare, njut av semestern, smörj er ordentligt och glöm inte följa Lokalpressen på hemsidan, Facebook, Instagram och Twitter. Den enda tidningen med DINA lokala nyheter helt gratis i brevlådan, på webben, i telefonen, i appen och sociala medier hela sommaren.


Tipsa en vän     Skriv utJohn Scotts partille

Improve

Vi använder cookies. Om du fortsätter använda vår webbplats innebär det att du godkänner detta.