Bråk i Björndammen


Denny Bågenholm 2022-08-25

Bråket startade tidigare under dagen i centrum för att eskalera i Björndammen under kvällen.
Bild:Denny Bågenholm
Bråket startade tidigare under dagen i centrum för att eskalera i Björndammen under kvällen.

PARTILLE | I samband med skolstarten under måndagen uppstår en dispyt mellan två elever i Partille Centrum. Efter en snabb insats av skolpersonal och skolvärdar, tillsammans med elevernas vänner återgår allt snabbt till det normala.

Senare under kvällen blossar konflikten upp igen då fler ungdomar och yngre vuxna har samlats på fotbollsplanen i Björndammen där bråk uppstår och polis blir tillkallad av förbipasserande vittnen.

– Vi får in ett larm om ett bråk med ett flertal personer inblandade vid Björndammen. Personerna som bråkade har enligt uppgift sprungit från platsen. Uppgifter säger att någon av de inblandade ska ha haft en kniv men ingen har skadats. En person född 2000 har blivit hotad av en yngre man född 2002, säger polisens presstalesman Thomas Fuxborg.

En anmälan om olaga hot har upprättats.

Enligt uppgift finns det Ingen koppling till fritidsgården i Björndammen som några tidningar rapporterat om tidigare, utan endast att bråket har inträffat i närområdet.

Partille Gymnasiums rektor Susanne Krook säger till Lokalpressen:
– Det var två elever som kom ihop sig, vilket avstyrdes omgående. Skolan har bra koll på det inträffade och vilka som varit, och är inblandade i det som senare fortsatte uppe i Björndammen, vi har en god dialog med de inblandade och utreder tillsammans frågan med socialtjänsten.

Följ oss på sociala medier:
Facebook - https://www.facebook.com/lokalpressen
Instagram - https://www.instagram.com/lokalpressen
Twitter - https://twitter.com/lokalpressen_eu

Din enda lokaltidning som är helt GRATIS - På webben, i brevlådan och sociala medier.Tipsa en vän     Skriv ut
Vi använder cookies. Om du fortsätter använda vår webbplats innebär det att du godkänner detta.