Premiär för jullovsteatern Peter Pan & Kapten Krok


Elin Winberg 2022-12-25

Musikalen \
Bild:709 Media
Musikalen "Peter Pan & Kapten Krok" har flugit in och landat på Lisebergsteaterns scen och spelas fram tills den 8 januari.

I fredags var det premiär för familjeföreställningen Peter Pan & Kapten Krok på Lisebergsteatern. Lokalpressen befann sig på plats och intervjuade tre av skådespelarna samt regissören Kålle Gunnarsson.

 

– Vi har en 19-årig tradition med jullovsteater och i år har vi tagit i lite mer extra än vanligt – jag är så stolt, säger han.

Traditionen med jullovsteater på Lisebergsteatern fortsätter och den 16 december intog familjeföreställningen ”Peter Pan & Kapten Krok” scenen. Manus och regi står Falkenbergsbon Kålle Gunnarsson för och bara några timmar innan premiären berättar han för Lokalpressen att publiken kan förvänta sig en föreställning som nästan liknar en Broadwaymusikal med sina stora sång- och dansnummer.
– Det är mer påkostat och pampigt i år än vad vi brukar ha på jularna här, säger han.

”Peter Pan & Kapten Krok” är en uppföljare på den första berättelsen om Peter Pan, som tidigare spelats i både Stockholm och Göteborg, även då med manus av Kålle. Denna gång har Peter Pans kärlek Wendy vuxit upp och bor i London med sin familj. Glömda är hennes äventyr i det fjärran Landet Ingenstans med Peter Pan, Kapten Krok och alla de borttappade barnen som inte ville växa upp. I rollen som Kapten Krok ses Henric Joneskär, 34, från Alingsås.
– Kapten Krok och hans sjörövare kidnappar ett av Wendys barn så nu får Peter Pan och hans vänner försöka befria henne i Landet Ingenstans, säger han.

Läs mer i tidningen >>>

Följ oss på sociala medier:
Facebook - https://www.facebook.com/lokalpressen
Instagram - https://www.instagram.com/lokalpressen
Twitter - https://twitter.com/lokalpressen_eu

Din enda lokaltidning som är helt GRATIS - På webben, i brevlådan och sociala medier.


Tipsa en vn Skriv ut



Annons


Vi använder cookies. Om du fortsätter använda vår webbplats innebär det att du godkänner detta.