Lugnt på Landvetter flygplats


Denny Bågenholm 2022-07-04

Inga långa köer på Landvetter flygplats.
Bild:Swedavia
Inga långa köer på Landvetter flygplats.

Det är inga köer på Landvetter flygplats. Om du ska ut och flyga ska du följa normala regler vid incheckning enligt pressansvarig Ellen Laurin. “Vi har inga långa köer i säkerhetskontrollen på Landvetter flygplats, normalt under 15 minuter”

Under våren har vi läst om en extrem situation på Arlanda men det problemen gäller inte Swedavias övriga flygplatser i Sverige. Här råder en normal situation. Här säger Swedavia att man absolut inte ska komma tidigare än rekommenderade 2 timmar innan avgång.

– Vi har en normal situation på Landvetter och kommer man för tidigt blir det snarare ett problem när man stoppar upp resenärer som ska åka tidigare än du själv. Vi rekommenderar att du kollar med ditt flygbolag och i vår app eller hemsida för att kontrollera flygtider och köer, säger Ellen Laurin.

– Landvetter har inte haft några problem under våren i säkerhetskontrollen och vi ser inte att det kommer att bli några längre köer nu under sommaren om inga oförutsedda händelser skulle inträffa. Vi har en god bemanning och det är sällan längre väntetid än 15-20 minuter, avslutar Ellen Laurin och hälsar alla Lokalpressens läsare välkomna till landvetter Flygplats.

Följ oss på sociala medier:
Facebook - https://www.facebook.com/lokalpressen
Instagram - https://www.instagram.com/lokalpressen
Twitter - https://twitter.com/lokalpressen_eu

Till alla Lokalpressens läsare, njut av semestern, smörj er ordentligt och glöm inte följa Lokalpressen på hemsidan, Facebook, Instagram och Twitter. Den enda tidningen med DINA lokala nyheter helt gratis i brevlådan, på webben, i telefonen, i appen och sociala medier hela sommaren.


Tipsa en vän     Skriv utJohn Scotts partille

Improve

Vi använder cookies. Om du fortsätter använda vår webbplats innebär det att du godkänner detta.