"Säg hej och få ett personligt utflyktstips"


Jonas Bengtsson 2022-07-03


LERUM | Hallå där Maria Jerenvik – vilka är dina fem bästa sommartips i Lerums kommun?
– Sommaren runt knuten inom blädderavstånd! Först av allt; se till så att du har sommartidningen nära till hands var du än är.

Tveklöst hittar du något i den du ännu inte har upptäckt. Om du har eldat upp den, om kidsen vikt flygplan av den eller hunden har ätit upp den så finns den att hämta gratis på besöksmål, bibliotek och turistinformationer. Hur bra som helst, läs den!

– Föreslå en utflykt med skärm! Ja, du läste rätt. Gå all in på upplevelserna i appen Lerum Live och se vilken som blir din eller familjens favorit. Här finns konstrunda, cykelquiz, historiska promenader och koder att knäcka på flera platser i kommunen!

Finns där appar finns och är såklart gratis att ladda ner till din telefon eller padda. Vågar lova att det blir populärt!

Hitta saker att göra i lerum >>>

Läs mer i sommarbilagan >>>

Följ oss på sociala medier:
Facebook - https://www.facebook.com/lokalpressen
Instagram - https://www.instagram.com/lokalpressen
Twitter - https://twitter.com/lokalpressen_eu

Till alla Lokalpressens läsare, njut av semestern, smörj er ordentligt och glöm inte följa Lokalpressen på hemsidan, Facebook, Instagram och Twitter. Den enda tidningen med DINA lokala nyheter helt gratis i brevlådan, på webben, i telefonen, i appen och sociala medier hela sommaren.


Tipsa en vän     Skriv utJohn Scotts partille

Improve

Vi använder cookies. Om du fortsätter använda vår webbplats innebär det att du godkänner detta.