Biljettsläpp för nya upplagan av Lerumsrevyn


Jonas Bengtsson 2022-10-30

Filip Bergqvist från Lerumsrevyn \
Bild:Privat
Filip Bergqvist från Lerumsrevyn "Toppen är nådd"

LERUM | "Lerumsrevyn 2023 – Toppen är nådd" Premiär 5 januari på Dergårdsteatern i Lerum. Spelas varje lördag och söndag klockan 16.00 fram till den 5 februari.

 

HALLÅ DÄR Filip Bergqvist från Lerumsrevyn som snart släpper biljetterna till nya föreställningen "Toppen är nådd".

Berätta om biljettsläppet?
– Tisdag den 1 november släpps biljetterna till "Lerumsrevyn 2023 - Toppen är nådd". Biljetterna kan man hitta på ticketmaster.se eller hos Lerums Kundcenter KomIn. När vi väl har börjat spelperioden går det också att köpa biljett på teatern en timma innan föreställning i mån av plats.

Var och när blir det föreställningar?
– Sedan många år tillbaka har premiären gått av stapeln på trettondagsafton, den 5 januari!
– Och den 5 januari blir det även 2023! Revyn spelas sedan varje lördag och söndag klockan 16.00 fram till den 5 februari på Dergårdsteatern i Lerum. Totalt blir det elva stycken föreställningar.

Hur går det med förberedelserna?
– Sedan mitten av oktober har det det repeterats i revyns lokaler. Manuset växer fram under hela året. Det är framförallt vår huvudförfattare Robert Cronholt som jobbar fram det vi kommer få se på scenen. Han skickar ut lite förfrågningar till kollegor och vänner som också bidrar med sketcher och låtar.

– Hela gänget i revyn kan skicka idéer också, till exempel nyheter som hänt under det gångna året som kan vara roligt att vrida till. Sedan flyttar gänget in på teatern runt lucia och vårt fantastiska dekor-team börjar bygga scenografi, kostym-teamet syr ihop och fixar det sista med scenkläder, rekvisita-ansvarig ser till att allt finns på plats som ska användas på scen och sedan repas det hela vägen fram till genrepet dagen innan premiär, med korta uppehåll för lite ledigt runt jul och nyår.

Vilka snackisar har ni tagit med er hittills under året?
– Jag kan ge en kort liten sammanfattning. "Lerumsrevyn 2023 – "Toppen är nådd" kretsar i vanlig ordning kring året som gått i Lerum, Sverige och stora världen. Det handlar bland annat om maktskiftet i Lerum, bisvärmar, kallbadhus och parkeringsbekymmer – och vilken snaskig nyhet var det som verkligen skakade Sverige? Detta får man reda på den 5 januari.
Hur mycket längtar du till revyn?

– Jag längtar otroligt mycket. Det är första året sedan 2018 som jag inte står på scenen, så det ska bli fantastiskt att få sitta i publiken. Jag har även varit med och skrivit ett litet nummer i år. Så det kommer bli väldigt roligt att få se allting. Jag vet att ensemblen och att vi alla runt om och bakom scenen kommer göra ett kanonjobb. Så detta vill man inte missa.

Läs mer i tidningen >>>

FAKTA
"Lerumsrevyn 2023 – Toppen är nådd"
Premiär 5 januari på Dergårdsteatern i Lerum. Spelas varje lördag och söndag klockan 16.00 fram till den 5 februari.
Regi: Kent Vickell
Ensemble: Cristian Ehrman, Kent Knutsson, Frida Åkerberg, Frieda Källstedt, Joakim Jokke Karlsson, Kajsa Eliasson och Matilda Khöl.

Följ oss på sociala medier:
Facebook - https://www.facebook.com/lokalpressen
Instagram - https://www.instagram.com/lokalpressen
Twitter - https://twitter.com/lokalpressen_eu

Din enda lokaltidning som är helt GRATIS - På webben, i brevlådan och sociala medier.


Tipsa en vän Skriv utAnnons


Lokalpressen loves

Vi använder cookies. Om du fortsätter använda vår webbplats innebär det att du godkänner detta.