Snart är det dags för julkonserter igen


Denny Bågenholm 2023-07-31

Weeping Willows och Lisa Nilsson kommer med sin julshow till Partille Arena 15 december.
Bild:Pressbild
Weeping Willows och Lisa Nilsson kommer med sin julshow till Partille Arena 15 december.

KULTUR & NÖJE | 15 december kommer Weeping Willows och Lisa Nilsson till Partille Arena. Förra året sjöng de tillsammans in julen under en fantastisk julturné med stråkar och blås. Till glädje för alla fans av klassisk julkänsla finns biljetter nu att köpa till konserten i Partille.

 

Weeping Willows debutalbum med namnet ”Broken Promise Land” gavs ut 1997,  vilket är en svensk popklassiker. Idag är Weeping Willows ett av Sveriges mest rutinerade, etablerade och folkkära popband. Lisa Nilsson fick sitt stora genombrott 1992 med sitt tredje album ”Himlen runt hörnet” och har med sina skivor och konsertturnéer etablerat sig som en av Sveriges största och mest älskade artister och låtskrivare.

Under hösten 2022 släpptes Weeping Willows julskivan “Songs Of Winter”. Två av låtarna på albumet var tillsammans med Lisa Nilsson. En av dem var den vackra “The Magic Is Real” – magin var helt klart påtaglig när Weeping Willows och Lisa Nilsson sjöng in julen tillsammans. I år är det dags igen för en ny turné.

– Vi hade så roligt tillsammans förra julen så vi vill gärna göra om det! Vi kommer säkert att utveckla det vi börjat också, hälsar Magnus Carlson.

– Att äntligen få förverkliga vår julturné förra året var efterlängtat och blev väldigt lyckat. Det känns därför roligt att det inte tog slut där, utan nu plockar vi russinen ur julkakan och lyxar med några exklusiva konserter igen, hälsar Lisa Nilsson.

Följ oss på sociala medier:
Facebook - https://www.facebook.com/lokalpressen
Instagram - https://www.instagram.com/lokalpressen
Twitter - https://twitter.com/lokalpressen_se

Din enda lokaltidning som är helt GRATIS - På webben, i brevlådan och sociala medier.


Tipsa en vän Skriv utAnnons


Lokalpressen loves

Vi använder cookies. Om du fortsätter använda vår webbplats innebär det att du godkänner detta.