Ett jäkla röj på julbordsshowen


Jonas Bengtsson 2022-11-28

Med i publiken på Oakleys fanns Tess Gustafssons mamma Erica Johansson (mitten) med sin sambo Henric Wallström (till vänster) och Tess pappa Stefan Gustafsson (till höger).
Bild:Tommy Holl
Med i publiken på Oakleys fanns Tess Gustafssons mamma Erica Johansson (mitten) med sin sambo Henric Wallström (till vänster) och Tess pappa Stefan Gustafsson (till höger).

KULTUR & NÖJE | På showrestaurangen Oakleys står det inte bara prinskorv och Jansons frestelse på menyn. För Tess Gustafsson och ensemblen bjuder även julbordsbesökarna på en burlesk-show med sång, akrobatik och skådespel.

 

Förra julen arbetade Tess Gustafsson som servitris på Oakleys julbord som traditionsenligt även levererar en show mellan rätterna. I år har artisten och sångerskan uppgraderats och är med i showen “A night at the burlesque” – precis som hennes karaktär i föreställningen.

– Jag spelar den oskyldiga Fröken Tessie som man får följa under showen. Hon börjar som praktikant och först är jag bara med i servisen och de skriker på mig att jag ska städa och hälla upp champagne. Det är lite som en Askungensaga för min karaktär blommar ut och längre fram får jag även vara med och sjunga vilket känns jätteroligt, säger artisten Tess Gustafsson som växte upp i Landvetter men numera bor i Mölndal.

Tess beskriver “A night at the burlesque” som att plötsligt hamna på en bakgata i Paris. En dekadent Moulin Rouge-känsla hänger i luften, precis som akrobaterna.
– Alla i ensemblen är karaktärer klädda i burlesk-kläder. Det är som att komma in i en annan värld, det är så jäkla häftigt. Vi gör allt ifrån jullåtar till pop och så är det mycket rock och Queen. Det finns något för alla.

Läs mer i tidningen >>>

Följ oss på sociala medier:
Facebook - https://www.facebook.com/lokalpressen
Instagram - https://www.instagram.com/lokalpressen
Twitter - https://twitter.com/lokalpressen_eu

Din enda lokaltidning som är helt GRATIS - På webben, i brevlådan och sociala medier.


Tipsa en vän Skriv ut
Vi använder cookies. Om du fortsätter använda vår webbplats innebär det att du godkänner detta.