Erica en av åtta stjärnor i ”Superstars”


Denny Bågenholm 2022-02-14

6,99 meter lyder Erica Johanssons svenska och nordiska rekord i längdhopp.
Bild:LINUS HALLSÉNIUS/DISCOVERY+
6,99 meter lyder Erica Johanssons svenska och nordiska rekord i längdhopp.

KULTUR & NÖJE | I måndags var det premiär för Kanal 5:s nya säsong av ”Superstars”. Längdhoppslegendaren och Landvetterbon Erica Johansson är en av de åtta deltagarna.

 

Erica Johansson (längdhopp), Anders Svensson (fotboll), Peter Forsberg (ishockey), André Myhrer (alpint), Malin Ewerlöf (löpning), Josefine Öqvist (fotboll), Emma Wikén (längdskidor) och Loui Sand (handboll) utgör den välmeriterade startuppställningen av framgångsrika idrottare i nya ”Superstars”-säsongen som hade premiär den 7 februari på Discovery+ och Kanal 5.


– Den gruppen var en fantastiskt bra sammansättning av människor, vi hade så vansinnigt roligt ihop. Jag hoppas att det ska gå igenom rutan också i samtliga program, säger Erica Johansson och fortsätter:
– Det var tre väldigt intensiva veckor på Gotland förra sommaren, med väldigt många olika moment. I tävlingarna fick vi testa på allt ifrån uthållighet till att hålla fokus och ibland fick vi, eller i alla fall jag, testa på att göra saker som jag inte trodde att jag skulle våga göra. Det var väldigt mycket ”pannben” i olika tävlingar.


https://e-tidning.lokalpressen.eu/p/harryda/2022-02-11/r/7/12-13/2533/496369

Följ oss på sociala medier:
Facebook - https://www.facebook.com/lokalpressen
Instagram - https://www.instagram.com/lokalpressen/


Tipsa en vän     Skriv utJohn Scotts partille

Improve

Vi använder cookies. Om du fortsätter använda vår webbplats innebär det att du godkänner detta.