De har gjort ny dokumentär om Galenskaparna: ”Det ska vara lite tuggmotstånd”


Aron Mikael Sik 2022-09-19

Legendarer i nöjesbranschen. I samband med 40-årsjubileet har dokumentären \
Bild:Pressbild
Legendarer i nöjesbranschen. I samband med 40-årsjubileet har dokumentären "Det ska va gôtt å leva – en film om Galenskaparna After Shave" premiär på bio.

KULTUR & NÖJE | Mölnlyckebaserade filmmakarna Anna och Håkan Hammaréns nya dokumentär om Galenskaparna After Shave går nu upp på biograferna. Ambitionen har varit att berätta humorgruppens historia på ett underhållande och gripande sätt utan att rygga undan för de svårigheter som kantat vägen till framgång.

– Vi har mängder med aldrig tidigare visat material, privata bilder och filmklipp vilket är fantastiskt roligt att kunna visa för allmänheten, säger Anna.

Den nya dokumentären ”Det ska va gôtt å leva – en film om Galenskaparna After Shave” har varit på gång sedan 2017. Dokumentärfilmaren Anna Hammarén och maken Håkan gick på ”ren och skär lust” när de uppvaktade den numera legendariska underhållningsgruppen med idén.

– De var bara smickrade, det har gjorts tv-program och en dokumentär tidigare, men inte en dokumentär på det här sättet. De har väldigt uppriktiga i sina intervjuer, de har ställt upp på allt, ibland har vi behövt komplettera och de har svarat på samma frågor. De har inte försökt lägga sig i den kreativa processen, vi har fått fria händer, berättar Anna Hammarén.

Läs mer i tidningen >>>

Följ oss på sociala medier:
Facebook - https://www.facebook.com/lokalpressen
Instagram - https://www.instagram.com/lokalpressen
Twitter - https://twitter.com/lokalpressen_eu

Din enda lokaltidning som är helt GRATIS - På webben, i brevlådan och sociala medier.


Tipsa en vän Skriv utAnnons


Lokalpressen loves

Vi använder cookies. Om du fortsätter använda vår webbplats innebär det att du godkänner detta.