Utredning om mord i Landvetter


Denny Bågenholm 2023-08-03

Polisen larmas till Landvetter där ett mord kan ha inträffat under onsdagskvällen.
Bild:Denny Bågenholm
Polisen larmas till Landvetter där ett mord kan ha inträffat under onsdagskvällen.

HÄRRYDA | På onsdagskvällen påträffades en avliden person i en fastighet i Landvetter. En vän till personen kontaktar polisen vid 19-tiden. När polis och ambulans kommer till platsen finner man en avliden person och två personer hämtas in till förhör.

– De är inte misstänkta för brott och rubriceringen mord sker alltid när det är oklarheter kring dödsfallet, säger man hos polisen.


 

Under torsdagsmorgonen har den operativa fasen avslutats i Landvetter och det är i nuläget tre personer som tagits in till förhör men några brottsmisstankar mot dem finns ännu inte. Det finns heller inga uppgifter om ålder på den avlidna eller någon annan information kring händelsen.
– När det är oklarheter kring ett dödsfall inleds alltid utredningen som ett mord för att få möjlighet att spärra av platsen och förhöra vittnen. Det är en normal procedur och vi kan sedan nedgradera brottsmisstanken om nya fynd påträffas, säger Fredrik Svedemyr presstalesman hos polisen.

– Det är ett utredningsmöte vid nio nu på morgonen och senare under dagen kan det finnas mer information, fortsätter han.

14.15 Ingen ny information finns från polisen.


Tipsa en vn Skriv utAnnons


Vi använder cookies. Om du fortsätter använda vår webbplats innebär det att du godkänner detta.