Storseger för Pixbo

Denny Bågenholm 2023-02-20

Gustav Fritzell jagar fler mål. Fyra stycken blev resultatet i matchen mot Hagunda.
Bild:D-foto

SPORT | Helgen bjöd på bortamatch för Pixbo när laget tog bussen till Uppsala och orten Vänge för att möta Hagunda IF. Det blev storseger för Pixbo som utklassade Hagunda med 13-2 och jakten på fjärdeplatsen fortsätter.

Pixbo sätter full far direkt och innan första perioden är över står det 4-0 efter två mål av Gustav Fritzell och ett mål vardera av Martin Östholm och Marcus Peil. Andra perioden fortsätter på samma sätt och innan damerna blåser av perioden har det hunnit bli 7-1 på tavlan.

Det kan svänga snabbt i innebandy och att hämta upp ett underläge med sex bollar är ingen omöjlighet. Men Pixbo har inga planer på att sänka tempot utan fortsätter trycka på. 11-1 står det på tavlan innan Hagunda får ytterligare ett tröstmål innan Pixbo trycker in ytterligare två kassar. Gustav Fritzell får avsluta målskyttet när han sätter sitt fjärde mål för dagen fram till slutresultatet 13-2 och resan hem till västkusten var enklare än vanligt.

– Ja det var skönt att vi tog tag i grejerna igen efter förlusten senast och vi startade match starkt precis som vi gjort på slutet men idag var vi fokuserade i 60 minuter och levererar bra innebandy både offensivt och defensivt. Vi har också bra fördelning av målskyttet vilket ger energi till hela laget. Så lite skönare hemresa idag till Göteborg, säger Patric Löfborg till Innebandymagazinet.