"Sommarboken" ska locka unga till läsning


Jonas Bengtsson 2022-06-18

Bokslukarna Yasmine och Ellen trivs i Rävlanda bibliotek och har sett fram emot sträck- och skräckläsning med \
Bild:Jonas Bengtsson
Bokslukarna Yasmine och Ellen trivs i Rävlanda bibliotek och har sett fram emot sträck- och skräckläsning med "Sommarboken".

HÄRRYDA | Kommunens fyra bibliotek har haft kick-off för det läsfrämjande barn- och ungdomsprojektet "Sommarboken". Lokalpressen var på besök i Rävlanda bibliotek i tisdags och träffade de lässugna elvaåringarna Yasmine och Ellen samt bibliotekarien Camilla Eriksson.

Bokpåsar, böcker, glass, frukt och dricka står framdukat på ett par bord bland bokhyllorna inne i Rävlanda bibliotek. I ett hörn har de unga biblioteksbesökarna även möjlighet att pyssla och göra en egen läsdagbok. Ute i solskenet springer sommarlovsbarn runt det gula huset och gör en tipspromenad. Det är kick-off för “Sommarboken” som riktar sig till 8 – 12-åringar.

Läs mer i helgens tidning >>>

Följ oss på sociala medier:
Facebook - https://www.facebook.com/lokalpressen
Instagram - https://www.instagram.com/lokalpressen
Twitter - https://twitter.com/lokalpressen_eu

Till alla Lokalpressens läsare, njut av semestern, smörj er ordentligt och glöm inte följa Lokalpressen på hemsidan, Facebook, Instagram och Twitter. Den enda tidningen med DINA lokala nyheter helt gratis i brevlådan, på webben, i telefonen, i appen och sociala medier hela sommaren.Tipsa en vän     Skriv utJohn Scotts partille

Improve

Vi använder cookies. Om du fortsätter använda vår webbplats innebär det att du godkänner detta.