Säljstart för nya bostadsområdet i Björröd


Jonas Bengtsson 2022-10-11

“Det är väldigt attraktivt att bo i eget hus på markplan, åtta av tio vill bo på det sättet. Det är brist på sådana boenden i Göteborgsregionen vilket gör intresset för Brf Björrödsbäcken stort”, säger Johan &Aring;stradsson från Obos.<br /><br />
Bild:Pressbild
“Det är väldigt attraktivt att bo i eget hus på markplan, åtta av tio vill bo på det sättet. Det är brist på sådana boenden i Göteborgsregionen vilket gör intresset för Brf Björrödsbäcken stort”, säger Johan Åstradsson från Obos.HÄRRYDA | Det nya bostadsområdet i Björröd närmar sig ett förverkligande. Idag 11 oktober är det säljstart för de första bostäderna. – Intresset är stort, både från Landvetterbor och unga barnfamiljer från Göteborg, säger Johan Åstradsson, projektutvecklare på Obos.

 

Totalt ska det byggas cirka 260 bostäder – både lägenheter, parhus och kedjehus – i det kommande bostadsområdet i Björröd som utvecklas av Obos och Boklok. På tisdag går de första 22 bostäderna i Brf Björrödsbäcken ut till försäljning då prislappen ligger på 4 060 000 kronor och uppåt för bostadsrätterna på mellan 106–130 kvadratmeter.

– Området ligger i sydvästra delen av området och lite för sig själv varav vi därför kan påbörja arbetet där lite tidigare med parhusen och kedjehusen. Innan vi kan börja med de andra delarna väntar vi på att kommunens gatu- och vägutbyggnad ska bli klar, säger Johan Åstradsson från bostadsutvecklingsföretaget Obos som bygger och säljer de 22 nya parhusen och kedjehusen.

Läs mer i tidningen >>>


Tipsa en vn Skriv utAnnons


Vi använder cookies. Om du fortsätter använda vår webbplats innebär det att du godkänner detta.