Povel lockade jättepublik till Vintergäcken


Ulf Magnusson 2022-11-30

Bra drag i uptempo-numren. Pål Walfridsson var konferencier och alternerade mellan trumpet och sång. Kapellmästare Henrik Johnsson hade bra driv i trombonen.
Bild:Ulf Magnusson
Bra drag i uptempo-numren. Pål Walfridsson var konferencier och alternerade mellan trumpet och sång. Kapellmästare Henrik Johnsson hade bra driv i trombonen.

HÄRRYDA | SPF Seniorerna är Sveriges största intresseorganisation för pensionärer. I Mölnlycke finns en synnerligen livaktig lokalförening som kallas Vintegäcken med ett stort antal medlemmar, men man blir gärna ännu fler.

 

Många personer som är i situationen att de just trappar ner ett långt arbetsliv kan känna behov av verksamhet under den märkliga dagledighet som plötsligt uppstår. Söndagens ”superkonsert” i

Råda Rum var ett tillfälle för Vintergäcken att intressera fler för medlemsskap i föreningen.
Det blev också en rejäl succé, större än vad föreningen kunde drömma om. Runt femhundra personer besökte konserten och detta i hotande snökaos och i konkurrens med premiärmatchen i fotbolls-VM.

Leif Allvin från föreningen kunde tacksamt konstatera detta innan konserten inleddes.
– Vi ville verkligen se många nya ansikten ikväll och vi är överväldigade. Det pågår en tävling i SPF Seniorerna om att värva medlemmar och vi blev med konserten som hjälp faktiskt sextio personer fler i vår gemenskap.

Leif menar att föreningen växer och mår bra tack vare det rika utbud av aktiviteter, kulturupplevelser, resor och föredrag som rullar på året runt i verksamheten.

Läs mer i tidningen >>>

Följ oss på sociala medier:
Facebook - https://www.facebook.com/lokalpressen
Instagram - https://www.instagram.com/lokalpressen
Twitter - https://twitter.com/lokalpressen_eu

Din enda lokaltidning som är helt GRATIS - På webben, i brevlådan och sociala medier.


Tipsa en vän Skriv utAnnons

Egen annonsera b

Vi använder cookies. Om du fortsätter använda vår webbplats innebär det att du godkänner detta.