Musiktorsdagar i Landvetter


Ulf Magnusson 2022-05-30

Lite svettigt. Spice Girl’s Wannabe är avklarad och Nelly, Thelma, Matilda och Leia kan konstatera att det gick väldigt fint att dansa inför den stora publiken.
Bild:Ulf Magnusson
Lite svettigt. Spice Girl’s Wannabe är avklarad och Nelly, Thelma, Matilda och Leia kan konstatera att det gick väldigt fint att dansa inför den stora publiken.

HÄRRYDA | Musik och kultur i olika former är i centrum när Landvetter kulturhus välkomnar ungdomar under torsdagkvällar framöver. Från klockan sex står studiolokalerna öppna för repetition, diskussion och skapande i olika former. Varje torsdagkväll är alltså musikkväll i kulturhuset.

Förra torsdagen var det dessutom konsert på stora scenen, ett välbesökt evenemang som lockade stor publik under några timmar. Olika konstellationer av musikgrupper avlöste varandra under kvällen.
– Vi gör det här tillsammans, det vill säga Kulturskolan, Fritid ungdom och Landvetter kulturhus, berättar Niklas Olovsson, musikalisk handledare på Kulturskolan. Musiken är alltid central för ungdomar och att få chansen att skapa och aktivera sig tillsammans med kompisar kan ge mycket i utbyte. Hos oss får man testa instrument, inspelningsteknik och får hjälp att finna varandra att spela eller dansa med.

Läs mer i helgens tidning >>>

Följ oss på sociala medier:
Facebook - https://www.facebook.com/lokalpressen
Instagram - https://www.instagram.com/lokalpressen
Twitter - https://twitter.com/lokalpressen_euTipsa en vän     Skriv utJohn Scotts partille

Improve

Vi använder cookies. Om du fortsätter använda vår webbplats innebär det att du godkänner detta.