Föreningens dag på lördag 7 maj – för Mikael Harrysons minnesfond


Denny Bågenholm 2022-05-06

Innebandyspelaren Mikael Harryson blev bara 25 år gammal.
Bild:Arkivbild
Innebandyspelaren Mikael Harryson blev bara 25 år gammal.

HÄRRYDA | På lördag samlas alla medlemmar i Pixbo Wallenstam för olika aktiviteter och för att umgås tillsammans. Klubben uppmärksammar speciellt Hjärt-Lungfonden och Mikael Harrysons minne. 450 000 kronor har hittills samlats in till Hjärt-Lungfonden i Mikaels minne.

Den 6 maj är det fem år sedan Mikael gick bort i ett plötsligt hjärtstopp. Mikael spelade innebandy på högsta nivå i Pixbo Wallenstam. Under en träning drabbades han av ett plötsligt hjärtstopp. Trots omedelbara insatser med hjärt-lungräddning och snabb ambulanstransport till sjukhusets hjärtintensivavdelning gick hans liv inte att rädda.

Innebandyspelaren Mikael Harryson blev bara 25 år gammal. Vännerna startade en insamling till Hjärt-Lungfonden med målet att få in 15 000 kronor på två veckor. Men allt eftersom pengarna strömmade in fick målet höjas. Tio timmar efter att insamlingen startats hade cirka 100 000 kronor samlats in. På mindre än en vecka var insamling över 250 000 kronor.
Idag är den uppe i mer än 450 000 kronor.

Länk till insamlingen >>>
 
Mikael fostrades som innebandyspelare i FBC Lerum och spelade flera år innebandy på högsta nivå i Pixbo Wallenstam. Han var dessutom med i Lerums herrlag som assisterande tränare under en tid han var skadad.

Följ oss på sociala medier:
Facebook - https://www.facebook.com/lokalpressen
Instagram - https://www.instagram.com/lokalpressen
Twitter - https://twitter.com/lokalpressen_eu



Tipsa en vän     Skriv ut



John Scotts partille

Improve

Egen insta 250x250

Annons
Alfons

Vi använder cookies. Om du fortsätter använda vår webbplats innebär det att du godkänner detta.