Välbesökta Vallhamradagen lockade mycket folk i solskenet


Jonas Bengtsson 2023-05-27

Under helgen var det Vallhamradagen som lockade mycket folk i solskenet.
Bild:Lokalpressen
Under helgen var det Vallhamradagen som lockade mycket folk i solskenet.

Självklart fanns det en välbesökt fiskdamm på torget under söndagen.
Bild:Lokalpressen
Självklart fanns det en välbesökt fiskdamm på torget under söndagen.

PARTILLE | Solen lyste och de många besökarna likaså när Vallhamradagen gick av stapeln på torget och i butikerna den 20 maj. Efter ett lyckat event hoppas nu de arrangerande bostadsrättsföreningarna på att tillställningen ska bli återkommande.

 

Ica Supermarket hade tagit dit Dahls, Härryda Karlsson och Triumfglass som bjöd på godsaker – dessutom hade alla butikerna runtom på Vallhamra torg specialerbjudanden i mängder under Vallhamradagen. Exempelvis hade Misteln blommor rosor och hortensia, Spelbutiken med Marie och dotter hade aktiviteter med Svenska spel, Jennifer i Kailis Sushi och Vallhamra pizzeria hade rabatt under dagen, Vallhamra fotvårds Mino och frisör Sofia visade upp sig med en egentillverkad skylt som hade en fot och en sax. Det serverades även fika och kaffe samt godis hos många av de medverkande.

Sävedalens AIK höll i sportiga aktiviteter som höjdhoppning och andra roliga aktiviteter under dagen. Precis som Svensk fastighetsförmedling, med Caroline, Angela och Daniel, som hade ett ljusbord (som i tv-programmet “Mästarnas mästare”) med priser till vinnaren. Vallhamra hår och skönhets Lejla Beglorovics man Mustafa är en före detta Häckenfotbollsspelare som spelade fotboll med 20-talet barn på torget och delade ut signerade fotbollar, priser och matchbiljetter. Lions Club hade med sitt välkända gulblåa lotteribås och höll som vanligt i en populär fiskdamm för barnen.

Läs mer i tidningen >>>

Följ oss på sociala medier:
Facebook - https://www.facebook.com/lokalpressen
Instagram - https://www.instagram.com/lokalpressen
Twitter - https://twitter.com/lokalpressen_se

Din enda lokaltidning som är helt GRATIS - På webben, i brevlådan och sociala medier.


Tipsa en vn Skriv utAnnons


Vi använder cookies. Om du fortsätter använda vår webbplats innebär det att du godkänner detta.