En kvarts miljon till Partillebo


Denny Bågenholm 2023-09-14

Zoran skrapade fram 250 000 kronor i direktsänd morgon-TV.
Bild:Pressbild
Zoran skrapade fram 250 000 kronor i direktsänd morgon-TV.

PARTILLE | Zoran från Partille vann 250 000 kronor på en Trisslott i Nyhetsmorgon. Han glömde bort lotten tills han rättade den och såg tre tv-symboler. Nu ska pengarna gå till att betala av bilen och spara till barnen.

 

Zoran brukar spela på Lotto två gånger i månaden. När han några dagar innan midsommarafton skulle göra just detta passade han på att även köpa en Trisslott digitalt. Lotten glömdes bort tills han på midsommaraftonskväll några dagar senare kom på att han hade en oskrapad Trisslott på sitt spelkonto.

– Jag rättade lotten och såg tre tv-symboler. Jag blev så chockad så jag väckte min fru Sanja. Plötsligt händer det tänkte jag, berättar Zoran.

I veckan var det dags för paret att besöka Triss-skrapet i TV4 Nyhetsmorgon, med Zoran framför kameran och Sanja hejandes i kulisserna. Med lott nummer 23, familjens turnummer, landade vinsten på en kvarts miljon kronor.

– Stort grattis till vinsten Zoran och Sanja! Zoran blev årets första vinnare från Partille att skrapa Triss i direktsänd TV, säger Filippa Jartén, vinnarkommunikatör på Svenska Spel Tur.

Följ oss på sociala medier:
Facebook - https://www.facebook.com/lokalpressen
Instagram - https://www.instagram.com/lokalpressen
Twitter - https://twitter.com/lokalpressen_se

Din enda lokaltidning som är helt GRATIS - På webben, i brevlådan och sociala medier.


Tipsa en vn Skriv utAnnons


Vi använder cookies. Om du fortsätter använda vår webbplats innebär det att du godkänner detta.