Ökad trygghet och minskad brottslighet med nya löftet


Jonas Bengtsson 2022-06-12

Marith Hesse (M), kommunstyrelsens ordförande, skakar hand med tillförordnade lokalpolisområdeschefen Fredrik Lennartsson efter att medborgarlöftet signerats av båda parterna.
Bild:Partille Kommun
Marith Hesse (M), kommunstyrelsens ordförande, skakar hand med tillförordnade lokalpolisområdeschefen Fredrik Lennartsson efter att medborgarlöftet signerats av båda parterna.

PARTILLE | Partille kommun och polisen har förnyat avtalet om att samverka i det brottsförebyggande och trygghetsskapande arbetet.
– Det känns bra att vi tillsammans med kommunpolisen kommit överens och nu signerat vårt medborgarlöfte, säger Marith Hesse (M).

Marith Hesse, kommunstyrelsens ordförande, och Fredrik Lennartsson, tillförordnad lokalpolisområdeschef, skrev i onsdags på ett nytt medborgarlöfte för 2022-2023 då man tillsammans ska arbeta för det gemensamma målet att minska brottsligheten och öka tryggheten i Partille.

– Det känns extra bra att vi nu avser att stärka det brottsförebyggande och trygghetsskapande arbetet tillsammans även med näringslivet. Detta då företag i olika forum lyfter trygghetsfrågan som en av de viktigaste, säger Marith Hesse till Lokalpressen.

Läs mer i helgens tidning >>>

Följ oss på sociala medier:
Facebook - https://www.facebook.com/lokalpressen
Instagram - https://www.instagram.com/lokalpressen
Twitter - https://twitter.com/lokalpressen_eu

Till alla Lokalpressens läsare, njut av semestern, smörj er ordentligt och glöm inte följa Lokalpressen på hemsidan, Facebook, Instagram och Twitter. Den enda tidningen med DINA lokala nyheter helt gratis i brevlådan, på webben, i telefonen, i appen och sociala medier hela sommaren.Tipsa en vän     Skriv utJohn Scotts partille

Improve

Vi använder cookies. Om du fortsätter använda vår webbplats innebär det att du godkänner detta.