Sommarbildstävling!


Denny Bågenholm 2022-07-24


Under sommaruppehållet uppmuntrar vi er, kära läsare, att delta i Lokalpressens stora sommartävling. Skicka in era sommarfoton och delta i vår utlottning av Sverigelotter!

Passa på att föreviga sommarens finaste ögonblick och skicka oss era bästa bilder för att delta i utlottningen av Sverigelotter där chansen finns att vinna 50 miljoner kronor. Bilderna och vinnarna publiceras i tidningen när Lokalpressen är tillbaka efter sommaruppehållet
– och även på vår sajt lokalpressen.eu.

Tävling - Var med i utlottningen av Sverigelotter!

Gör så här:
Mejla dina sommarbilder (max två bilder) till insandare@lokalpressen.eu, så gör vi sedan ett urval av samtliga bilder vi får in. Märk mejlet med "Sommarbild".

Skicka bilderna så högupplösta som möjligt (minimum 2 MB, max 10 MB i storlek) och helst i JPG-format.

Skriv gärna en tillhörande text om vad bilderna föreställer, var de är tagna och om det finns någon annan rolig bakgrundsinformation. Glöm inte fotografens namn och hemort!

(Tyvärr kan Lokalpressen inte erbjuda något arvode för bilderna som publiceras i tidningen. Däremot behåller man såklart rättigheterna till sina bilder.)

Följ oss på sociala medier:
Facebook - https://www.facebook.com/lokalpressen
Instagram - https://www.instagram.com/lokalpressen
Twitter - https://twitter.com/lokalpressen_eu

Till alla Lokalpressens läsare, njut av semestern, smörj er ordentligt och glöm inte följa Lokalpressen på hemsidan, Facebook, Instagram och Twitter. Den enda tidningen med DINA lokala nyheter helt gratis i brevlådan, på webben, i telefonen, i appen och sociala medier hela sommaren.Tipsa en vän Skriv ut
Vi använder cookies. Om du fortsätter använda vår webbplats innebär det att du godkänner detta.