Späckad sommar för trippelaktuella Casper Janebrink


Hanna Uhlin 2023-08-10

Casper Janebrink programleder ”Bingolotto sommarkväll” tillsammans med Agneta Sjödin.
Bild:Tommy Holl
Casper Janebrink programleder ”Bingolotto sommarkväll” tillsammans med Agneta Sjödin.

LERUM | Arvingarnas frontman är aktuell med både sommarturné och som programledare för ”Bingolottos sommarkväll” – och har dessutom lanserat en ny cider signerad Arvingarna. Däremellan ser Flodabon till att njuta av sommaren tillsammans med familjen.

– Pizza i Hunnebostrand är ett av mina sommarmåsten, säger Casper Janebrink.


 

Den 2 juli gick startskottet för årets upplaga av ”Bingolottos sommarkväll”. Casper Janebrink och Agneta Sjödin leder programmet som i vanlig ordning spelas in på Lisebergs camping vid Askim strand. Under åtta söndagar i sommar bjuds det på matlagning, bingospel och allehanda gästartister som Linnea Henriksson, Chris Kläfford, Babben Larsson och minnesmästaren Jonas von Essen.

– Det är jätteroligt att vara igång igen, även om det är lite nervöst när man inte har gjort det på ett tag. Men det känns väldigt bra och det kommer många spännande gäster till soffan, säger Casper Janebrink som nu programleder ”Bingolottos sommarkväll” för tredje året i rad.

Den 20 augusti avslutas säsongen med en traditionsenlig spelning av Arvingarna. Dansbansfavoriterna från Partille har förgyllt säsongavslutningen sedan ”Bingolottos sommarkväll” började sändas, och i år leder frontfiguren Casper programmet under alla söndagar utom en. I sommar turnerar han även runt med Arvingarna som bland annat inviger dansbandsveckan i Malung.

– Agneta kör Bingolotto själv under dansbandsveckan, men jag är med alla andra söndagar. I sommar har vi ungefär 15 spelningar med Arvingarna och jag ska försöka utnyttja sommarturnén och ta med familjen till till exempel Öland. Jag kommer att tillbringa större delen av sommaren med familjen och vi har tänkt åka lite husbil också, berättar Casper Janebrink.

Läs mer i tidningen >>>

Följ oss på sociala medier:
Facebook - https://www.facebook.com/lokalpressen
Instagram - https://www.instagram.com/lokalpressen
Twitter - https://twitter.com/lokalpressen_se

Din enda lokaltidning som är helt GRATIS - På webben, i brevlådan och sociala medier.


Tipsa en vn Skriv utAnnons


Vi använder cookies. Om du fortsätter använda vår webbplats innebär det att du godkänner detta.