Bosse Bus rosa lastbil kommer lastad


Elin Winberg 2022-04-23

Bo Johansson, även kallad Busse Bus, med sin namnskylt som annars sitter i framrutan på lastbilen.
Bild:Tommy Holl
Bo Johansson, även kallad Busse Bus, med sin namnskylt som annars sitter i framrutan på lastbilen.

LERUM | Bo Johansson från Bollebygd, eller Bosse Bus som han också kallas, kör lastbil på heltid. Eller rättare sagt en rosa lastbil. I den kör han runt olika material som lastas på och av. Lokalpressen besökte honom i Torpadal i Lerum där det byggs nya bostadsområden.

När Bosse Bus är ute på vägarna och kör drar han onekligen uppmärksamheten till sig. Den rosa lastbilen undgår ingen. Registreringsskylten med smeknamnet Bosse Bus på vittnar även den om vem det är som kryssar mellan filerna. I arbetet som lastbilschaufför på heltid lastar Bosse sin lastbil full med diverse material och kör runt mellan olika byggarbetsplatser. Lokalpressens fotograf Tommy Holl fick en dag syn på honom vid en bensinmack.

– Jag stod och tankade bilen och så kom han efter där, och jag undrade först om det var en civilpolis. Vi började prata och han sa att han jobbade på en tidning och han undrade om han fick komma och ta lite bilder, och jag sa att det givetvis var okej. Hela min bil är ju rosa vettu, så det går inte att gömma sig här, säger Bosse Bus.

Läs mer i helgens tidning >>>

Följ oss på sociala medier:
Facebook - https://www.facebook.com/lokalpressen
Instagram - https://www.instagram.com/lokalpressenTipsa en vän     Skriv utJohn Scotts partille

Improve

Egen insta 250x250

Annons
Alfons

Vi använder cookies. Om du fortsätter använda vår webbplats innebär det att du godkänner detta.