Arenans tre bästa julklapptips


Denny Bågenholm 2022-12-19

Sofia Kinell Järpenberg tipsar om några bra upplevelser i julklapp.
Bild:Denny Bågenholm
Sofia Kinell Järpenberg tipsar om några bra upplevelser i julklapp.

KULTUR & NÖJE | Sofia Kinell Järpenberg är evenemangschef på Partille Arena och kommer här med några julklappstips på lite olika evenemang.

 

– Missa inte P3 Guld musikfest. Populära artister står för liveuppträdanden och det blir inte bara en grym kväll med programinnehåll utan också en fantastisk förfest. Detta får man inte missa, vilken julklapp! Hooja, Zara Larsson, Cleo och Thomas Stenström med flera, en oförglömlig upplevelse. Det är bara att börja sjunga banan, melon, kiwi och citron...

– En annan härlig julklapp är succéföreställningen med Marcus Berggren "Åh Harre jävvlar", en stand up man inte får missa. Vem vill inte ge ett gott skratt som julklapp.

– Vore det inte kul att ge barnen en kulturupplevelse i julklapp?! Musikalen djungelboken med ingen mindre än Sean Banan i rollen som kung Gibbon. Vilken familjefest och underhållning. Låt oss ta en paus från skärmen och få något spektakulärt som känns i magen.

– Detta är mina bästa julklappstips. Det må hända att det stickade plaggen är utsedda som årets julklapp men inget slår att skapa minnen för livet och få en upplevelse. Vi människor mår bra av kultur och att få uppleva är kul. Bjud in till skratt och glädje med ett evenemang som kommer överraska under granen, avslutar Sofia.

Här hittar du biljetter till alla evenemang >>>

Följ oss på sociala medier:
Facebook - https://www.facebook.com/lokalpressen
Instagram - https://www.instagram.com/lokalpressen
Twitter - https://twitter.com/lokalpressen_eu

Din enda lokaltidning som är helt GRATIS - På webben, i brevlådan och sociala medier.


Tipsa en vän Skriv utAnnons

Egen annonsera b

Vi använder cookies. Om du fortsätter använda vår webbplats innebär det att du godkänner detta.