En fantastisk elevkår


Jackie Lundh 2022-09-08

Under en veckas tid så har vi ettor på Ingrid Segerstedts gymnasium blivit utsatta för allt från att mjölka en ko till att bada i Poseidon. Vi har blivit utmanade att bleka ögonbrynen, färga håret och göra pinsamma saker på offentliga platser. 27 lag har fått hela 60 uppdrag med allt från 100-1000 poäng och tävlar om en prispott på ca 1500 kronor. Min familj frågade mig ”tycker du inte att någonting är pinsamt?”.

Men det är väll det som är meningen. Att vi ettor ska få en galen start tillsammans, vi ska skratta och skämma ut oss. För det är så vi stärker våra band och blir ett. Min grupp ”la mamas” består av 5 vilda tjejer som är redo att göra allt för att vinna. Vi har blivit goda vänner på kort tid och samlat minnen som vi aldrig kommer att glömma. Vi har fyra dagar på oss att kamma in dom sista poängen och försöka vinna. Det kommer vi klara av va?

Tack till våran fantastiska elevkår som anordnar detta. Ni är otroliga och har gjort våran start helt fantastiskt. Vi kan inte annat än att längta tills nästa event som kommer då vi vet att det kommer att bli minst lika bra. Efter mycket planering och många idéer så skapade ni den bästa tiden här på skolan för oss ettor. Återigen, ni är bäst!

Jackie Lundh, en Ingriddare ute i krig!


Tipsa en vän Skriv utAnnons


Lokalpressen loves

Vi använder cookies. Om du fortsätter använda vår webbplats innebär det att du godkänner detta.