Tioårige Gunnars pärlkonst blev till utställning


Jonas Bengtsson 2022-06-28

Mölnlyckebon Gunnar visar upp sin pärlkonst i Mölnlycke kulturhus under sommaren. Utställningen \
Bild:Jonas Bengtsson
Mölnlyckebon Gunnar visar upp sin pärlkonst i Mölnlycke kulturhus under sommaren. Utställningen "Pärlorama" pågår fram till den 4 augusti.

HÄRRYDA | Skidbacke, schackspel, Super Mario-svampar, Star Wars-figurer och superhjältar är några av alla pärlkonstverk som finns att beskåda på Gunnars utställning “Pärlorama” i Mölnlycke kulturhus.
Den 11 juni var det vernissage för utställningen “Pärlorama”.

När Lokalpressen träffar Gunnar och hans mamma en dryg vecka senare är de där och fyller på utställningen med ytterligare ett femtontal pärlkonstverk.

– Vi har alltid skojat i familjen att jag har så mycket pärlsaker hemma att jag skulle kunna starta en utställning. Och nu har det skämtet förverkligats, skrattar Gunnar som fyller elva senare i år och har pärlat sedan han var liten.

– Men mycket av det som jag ställer ut har gjorts de senare åren, för när jag var mindre så gjorde jag mer “wild and crazy” bara med olika färger. Nu så gör jag mönster och även 3D-saker.

Läs mer i tidningen >>>

Följ oss på sociala medier:
Facebook - https://www.facebook.com/lokalpressen
Instagram - https://www.instagram.com/lokalpressen
Twitter - https://twitter.com/lokalpressen_eu

Till alla Lokalpressens läsare, njut av semestern, smörj er ordentligt och glöm inte följa Lokalpressen på hemsidan, Facebook, Instagram och Twitter. Den enda tidningen med DINA lokala nyheter helt gratis i brevlådan, på webben, i telefonen, i appen och sociala medier hela sommaren.


Tipsa en vän     Skriv utJohn Scotts partille

Improve

Vi använder cookies. Om du fortsätter använda vår webbplats innebär det att du godkänner detta.