Nu öppnar Lidl i Mölnlycke


Denny Bågenholm 2022-09-07

Lidl öppnar en ny butik på torsdag 8 september i det nybyggda BonTop huset i centrala Mölnlycke.
Bild:Lidl Sverige
Lidl öppnar en ny butik på torsdag 8 september i det nybyggda BonTop huset i centrala Mölnlycke.

HÄRRYDA | Livsmedelskedjan Lidl fortsätter växa i Göteborgsområdet och öppnar nu sin första, butik i Mölnlycke, Härryda. Från och med torsdag erbjuds de närboende ett stort utbud av bland annat nygräddat bröd, färsk frukt och grönt, kött från Sverige och delikatesser från hela världen.

Imorgon slår Lidl upp dörrarna till sin nya butik i centrala Mölnlycke, belägen intill Hulebäcksgymnasiet och Wallenstamhallen. Butiken har 29 anställda och kommer erbjuda kunderna ett stort utbud av bland annat nygräddat bröd, färsk frukt och grönt, kött från Sverige och delikatesser från hela världen.

Idag är dessutom över 300 av Lidls produkter Fairtrade-certifierade och Lidl är därmed den livsmedelskedja som har flest antal Fairtrade-certifierade produkter i Sverige. 

– Vi har under en längre tid letat efter det rätta läget i området. Tidigare har det bara funnits högprisbutiker, vilket lett till att många har behövt resa långt för att handla hos oss. Nu har vi kunnat öppna på en perfekt plats där våra kunder dessutom kan passa på att göra andra ärenden när de handlar, säger Christian Pantung, Försäljningschef på Lidl Sverige.

Övriga saker som händer i butiken under helgen är en kaffemoped utanför butiken, en kock som lagar mat under öppningsdagen och personal som hjälper till att packa kassar.

Följ oss på sociala medier:
Facebook - https://www.facebook.com/lokalpressen
Instagram - https://www.instagram.com/lokalpressen
Twitter - https://twitter.com/lokalpressen_eu

Din enda lokaltidning som är helt GRATIS - På webben, i brevlådan och sociala medier.Tipsa en vän     Skriv ut
Vi använder cookies. Om du fortsätter använda vår webbplats innebär det att du godkänner detta.