Partille Cup domare ofredade en funktionär under fredagen


Denny Bågenholm 2022-07-09

Bild:Partille Cup

Under fredagseftermiddagen får platsansvarige på Kviberg information om att en domare har ofredat en 16-årig funktionär genom att han har tagit henne på rumpan.

Informationen nådde Partille Cups säkerhetsorganisation under eftermiddagen då flickan inte vill göra någon anmälan. Då kontaktades polisen.

– Flickan vill inte göra någon anmälan så därför är det Partille Cups säkerhetsorganisation som anmält händelsen, detta för att markera att det under inga omständigheter är okej med ett liknande beteende. Partille Cup har nolltolerans mot all form av sexuella ofredande och vi vill visa att detta aldrig kan accepteras.

– Tyvärr fick vi informationen efter att domaren dömt klart sina matcher och var på väg hem. Eftersom flickan bara är 16 år och själv inte vill göra någon anmälan har vi inte så mycket mer information att lämna ut för tillfället, säger turneringsledare Lena Rönnefors.

Följ oss på sociala medier:
Facebook - https://www.facebook.com/lokalpressen
Instagram - https://www.instagram.com/lokalpressen
Twitter - https://twitter.com/lokalpressen_eu

Till alla Lokalpressens läsare, njut av semestern, smörj er ordentligt och glöm inte följa Lokalpressen på hemsidan, Facebook, Instagram och Twitter. Den enda tidningen med DINA lokala nyheter helt gratis i brevlådan, på webben, i telefonen, i appen och sociala medier hela sommaren.


Tipsa en vn Skriv ut



Annons


Vi använder cookies. Om du fortsätter använda vår webbplats innebär det att du godkänner detta.