Världsspelaren Carmen Martin klar för Sävehof


Redaktionen 2021-12-26

Bild:Arkivbild

PARTILLE | Carmen Martin högersexa i All-star Team laget i VM i Spanien 2021 har skrivet ett 2-årsavtal med Sävehof för säsongerna 2022–2023 och 2023–2024.


Carmen har spelat i toppklubbar i Europa i över 10 år. Hon har spelat 230 landskamper för det spanska landslaget och gjort nästan 800 mål. 2011 var hon med och vann bronsmedalj i VM i Brasilien och året efter vid OS i London blev det åter en bronsmedalj och nu senast i det precis avslutade VM i handboll där Spanien slutade fyra blev hon uttagen i All-star Team laget som högersexa.
- Att få komma till världens största handbollsklubb och till svensk handboll som jag anser är snabb och bra gläder mig mycket. Jag är hängiven och tävlingsriktad och ser fram emot nästa säsong. Redan nu är Sävehof ett farligt lag för många i Champions League och jag ska bidra till att vi ska fortsätta vara det. Jag gillar fika och kanelbullar och ser fram emot att ansluta till Sävehof säger Carmen Martin.
- Värvningen av Carmen ligger i linje med våra ambitioner. Vi vill vara bäst och hon är en av de bästa. Med Carmen får vi en rutinerad vinnartyp som är van att spela en snabb handboll och är inte rädd för att ta ansvar, säger Emil Berggren, Sportchef

Följ oss på sociala medier:
Facebook - https://www.facebook.com/lokalpressen
Instagram - https://www.instagram.com/lokalpressen/

Tipsa en vn Skriv ut



Annons


Vi använder cookies. Om du fortsätter använda vår webbplats innebär det att du godkänner detta.