Om oss

OM LOKALPRESSEN

Lokalpressen producerar tidningar på uppdrag och i samarbete med våra kunder. Kund-, förenings- och eventtidningar – inget är för litet eller stort. Vår kärnverksamhet ligger i produktion av redaktionellt innehåll och i förekommande fall även annonsförsäljning. Tillsammans med våra partners erbjuder vi även tryck och distribution.

 

Vi tillgodoser kundens behov av att kommunicera ett budskap genom redaktionella tidningar/bilagor av hög kvalitet. Den redaktionella miljön ger kundens budskap en trovärdig inramning och är en god grund för kunden att i sin tur bygga relationer, positionera sitt varumärke och driva försäljning.


Vi erbjuder en bred kompetens inom området tidningsproduktion. Vårt erbjudande omfattar hela processen från att hjälpa kunden att identifiera sitt budskap till produktion av text och bild, formgivning av redaktionellt innehåll samt annonsförsäljning, tryck och distribution. Lokalpressens styrka är företagets unika kombination av journalistisk kompetens och djupa förståelse för kundens affärsmässiga och kommunikativa behov. De distributionskanaler vi erbjuder är ytterligare något som särskiljer oss från våra konkurrenter och gör att kunden kan nå sin specifika målgrupp på ett enkelt och effektivt sätt.

 

Välkommen med din förfrågan!

Lokalpressen, Box 2002, Göteborgsvägen 88, 433 02 Sävedalen   |   © 2018 Lokalpressen